Tuesday, 3 March 2015

Review Ao Nang Backpacker


Lokasi: Tepi jalan besar,senang jumpa.

Style: Dorm

Tempat tengok movie
Open space punya 
Post office dekat je
Sebelah Ao Nang Backpacker ada  Babaji MDF Hostel
Skuter untuk dipilih
Tepi jalan je Aonang Backpacker nie
Apa yang best?

- Harga murah, kira ikut katil

- Katil besar ( saiz omputih pun selesa)

- Setiap katil ada charging port sendiri

- Dekat dengan kedai makan halal, walking distance

- Walking distance ke night market, Aonang town (area McD)

- Ada kawasan melepak dengan tv pasang movie

- Ada café hostel boleh lepak duduk situ, meja pool pun ada

- Lepas pukul 10pm, nak masuk kena scan kad, secure sikit

- Beza satu bangunan je dengan Post Office, nak pos barang ke poskad senang

- Ada sewa moto dan basikal jugak

- Nak masuk hostel kena bukak kasut, bersih


Apa yang tak best?

- Dia nak charge semua benda. Water dispenser xde. Nak air beli kat café. Loker kena bayar deposit and kecik je.
- Bilik tak luas sangat. Kalau masing-masing dah letak backpack besar tu.
- Tak semua female dorm ada private toilet. Yang lain kena guna shared toilet.
- Jauh dari pantai Aonang

Tempah accomodation Aonang Backpacker di booking.com
atau di Agoda
 
Penginapan lain di sekitar Aonang, bolehlah tengok di page Agoda atau booking.com

4 comments:

  1. Dia dekat ngan pantai ke jauh

    ReplyDelete
  2. Hi Wanie..Aonang Backpacker jauh dari pantai..jenuh kalau berjalan
    Ikrabi Hotel dekat dengan pantai, dalam 5minit sampai.
    http://bilakakiberjalan.blogspot.com/2015/03/review-ikrabi-hostel.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Maaf lambat reply. Satu malam 300baht. Boleh tengok kos keseluruhan disini http://aquilladah.blogspot.my/2015/02/hatyai-phuket-phiphi-krabi.html

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...