Wednesday, 28 September 2016

Review The One Residence Udon Thani

Direction ke The One Residence

Sesungguhnya aku dah tak ingat direction ke sana sebab waktu pergi tu malam, hujan dan sesat sebenarnya. Tapi yang penting dia tak jauh sangat dari Udon Thani Central Bus Station tu.


Peta sekitar The One Residence, Udon Thani Thailand

Cara tempah 


Boleh booking di Agoda.com, booking.com dll. Kami walk-in sahaja.
Nombor telefon hotel kalau nak borak dalam bahasa Siam 042-244-330. Kalau nak try hotel lain di Udon Thani pun boleh. Tengok list hotel lain disini.


Harga & Jenis bilik


Ada beberapa jenis bilik. Kami ambil bilik dengan satu katil queen.

Apa yang best?


  1. Harga berbaloi.
  2. Lokasi best sebab dia tengah-tengah, belakang bangunan tu ada Central Shopping Plaza
  3. Fasiliti hotel semua ada (TV, wifi, kopi, aircond). Walk-in closet pun ada, tapi tak sempat guna pun.
  4. Security bagus. Nak buka pintu ke tangga tu pun kena tekan-tekan security pad dia.
  5. Ada tempat parking kereta kat basement.


Apa yang tak best?



  1. Takde lif. Menjengkit juga la dengan beg berat.


Review The One Residence di TripAdvisor
https://www.tripadvisor.com.my/Hotel_Review-g297939-d2662627-Reviews-The_One_Residence-Udon_Thani_Udon_Thani_Province.html

Tempah The One Residence Udon Thani di booking.com
Tengok hotel lain sekitar Udon Thani di booking.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...