Sunday, 3 April 2016

Review Hotel 25 Vietnam

Contact number Hotel 25 Vietnam
Hotel 25 Vietnam location
Parking motor dalam hotel pun boleh
Dibahagian bawah hotel ini ada dapur, Bolehlah tumpang nak masak air panas dan lain-lain.

Ada peti ais kecil dan tv. Aerial TV macam tak berfungsi je kan.
Sedang menonton channel MTV tengok adik Bangtan menyanyi Danger!
Trip backpacking Vietnam yang lepas,
kami stay di Hotel 25.
Hotel 25 nie tak berapa famous sebab dia tak dekat gler dengan Ben Thanh.
Most Malaysian suka duduk dekat area Malaysian street
iaitu lintas jalan saja dari Ben Thanh.

Kipas dia bogel. Ngeri juga macam-macam.
Jangan risau, aircond pun ada.

Adah booking hotel nie dari Agoda.com.
Book & terus buat full payment.
Link Hotel 25 dari agoda.com


Apa Yang Best?
1- Murah
2- Dekat dengan stesen bas
3 - Sebelah-sebelah hotel ada kedai kopi.
4- Mineral water sejuk free
5 - Malam-malam dia tutup pintu hotel dengan gril besi tu. Safety ok
6- Ada peti ais kecil dalam bilik, heater bilik air, wifi
7 - Jauh dari kawasan backpacker yang penuh dan banyak pub itu

Apa Yang Tak Best?
1- Tangga semata, tiada lif
2- Kipas dia kenapa begitu tidak selamat?
3- TV takde aerial ke ape, siaran semua kelabu
4- Takde heater masak air, kena guna staff dia punya
5- Katil keras sikit, tapi bolehlah buat tidur


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...