Sunday, 27 March 2016

Video Sekitar Colmar Bukit Tinggi Pahang

Disebabkan sambutan mengalakkan untuk post berkaitan Bukit Tinggi Pahang, meh sini akak sponsor beberapa video yang dirakam masa tu.

Nak baca lagi sekali cerita berjalan ke Bukit Tinggi Pahang disini Retreat Hujung Minggu Bukit Tinggi Pahang

Jemputlah tengok di Youtube channel Bila Kaki Berjalan. Subscribe jelah lagi senang. Klik sini Youtube Channel BKB 

1) Video Sungai Benus

Saja je kongsi macam mana rupa air kat sungai tu kalo korang tak pernah tengok rupa air sungai. Sila abaikan orang yang tak tau beza rama-rama dengan pepatung.



2) Video memandu ke Nora Lodge

Video panjang beraudio lagu sedap. Kalau tak mau tengok video perjalanan ke Nora Lodge, skip ke minit hujung-hujung  untuk tengok view depan Nora Lodge.


Detail harga, contact number dan review Nora Lodge disini Review Nora's Lodge Bukit Tinggi Pahang

3) Video Colmar Bukit Tinggi Pahang

Nak tengok sedikit pemandangan dalam Colmar? Ada sikit ni, meh la tengok apa yang ada.


Bagi yang teringin nak stay dekat Colmar Tropicale boleh cuba book di Agoda.

4)Video Japanese Garden Bukit Tinggi Pahang

Japanese Garden ni berada dalam Colmar juga. Dekat sini pun best pusing-pusing tenangkan jiwa.


Sekian persembahan video dari saya yang tak seberapa. Maafkan faktor segala bergegar waktu merakam. Marilah bersama mengumpul duit membeli camera stabilizer sebab tangan dah tak stabil lagi.

Jangan lupa subscribe Youtube channel dan like Facebook untuk update terbaru ye!

SUBSCRIBE! ►https://goo.gl/qAtQqy
Facebook ►http://www.facebook.com/bilakakiberjalan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...